Missie van Donnie

Doneren leuker, makkelijk en transparanter maken, door middel van een online community en maandelijks lidmaatschap.

Visie van Donnie

Mensen willen graag goed doen, maar weten niet altijd hoe. Er is een andere vorm van communicatie nodig rondom donaties en goede doelen organisaties. Met de juiste info in gepaste vorm, in combinatie met de mogelijkheid om meerdere goede doelen per jaar te steunen, geloven wij dat veel meer Nederlanders (tussen de 25 – 35 jaar) zullen gaan doneren. 

Values van Donnie

Transparantie

Donnie is volledig open over de opbrengsten, percentages en kosten. Daarnaast zijn we volledig open over onze manier van werken en de bedrijfsvoering. Cijfers, feiten en werkzaamheden worden niet alleen jaarlijks vastgelegd in ons jaarverslag, die op de website gepubliceerd wordt. Ook maken we gebruik van sociale media, waar we alle cijfers delen.

Innovatie

We bieden een nieuwe manier om te doneren, waarbij online communicatie centraal staat. Hierin zijn we vernieuwend en we spelen in op ontwikkelingen binnen de maatschappij en mogelijkheden met betrekking tot technologie. 

Efficiëntie

Met zo min mogelijk tijd en effort willen we zo veel mogelijk effect behalen. Hierom doen we zo veel mogelijk online en werken we met een klein team digitaal samen op afstand, zodat we kosten besparen. Ook het digitale contact met goede doelen organisaties draagt hieraan bij.

Contact Donnie

Bedrijfsnaam: Donnie

KVK-nummer: 86810898

BTW-nummer: NL004309057B33

Bank: NL18KNAB0508392780

Mail: info@doedonnie.nl

Adres: Schapensteeg 7B, 1017 BG. Amsterdam